Coșul este gol!

POLISH PENTRU RECONDITIONARE RENEW TURTLE WAX 500ML IS-106597
POLISH PENTRU RECONDITIONARE RENEW TURTLE WAX 500ML IS-106597
45,59 LEI
Cumpără

POLISH PENTRU RECONDITIONARE RENEW TURTLE WAX 500ML IS-106597

  • POLISH PENTRU RECONDITIONARE RENEW TURTLE WAX 500ML IS-106597

În Stoc
POLISH PENTRU RECONDITIONARE RENEW TURTLE WAX 500ML Polishul pentru reconditionare Renew Turtle Wax este un produs de inalta performanta conceput pentru a restabili si a revitaliza suprafetele auto care au suferit deteriorari minore, zgarieturi fine sau imperfectiuni. Fiecare recipient contine 500 ml de polish, suficiente pentru a acoperi o suprafata mare.
Formula avansata a polishului Renew Turtle Wax este creata pentru a reface stralucirea si claritatea vopselei, oferind rezultate remarcabile. Acesta contine micro-abrazivi de precizie care indeparteaza zgarieturile fine si imperfectiunile, lasand in urma o suprafata neteda si stralucitoare.
Aplicarea polishului este simpla si eficienta. Se aplica o cantitate moderata pe suprafata curata si uscata a masinii, folosind o laveta moale sau un aplicator de polish. Se recomanda lucrul pe portiuni mici, in miscari circulare sau de la un capat la celalalt al zonei tratate. Dupa aplicare, polishul se lasa sa se usuce si se poate indeparta usor cu o laveta curata si moale.
Rezultatul final obtinut cu polishul pentru reconditionare Renew Turtle Wax este o suprafata stralucitoare, restaurata si cu un aspect profesionist. Zgarieturile fine vor fi estompate, iar culorile vopselei vor fi aduse la viata. De asemenea, polishul ofera protectie impotriva razelor UV, murdariei si factorilor de mediu, mentinand aspectul proaspat al masinii pentru mai mult timp.
Polishul pentru reconditionare Renew Turtle Wax este potrivit pentru toate culorile si tipurile de vopsea auto. Este un instrument esential pentru a-ti reinnoi si revitaliza masina, obtinand rezultate de inalta calitate si un aspect impecabil.
Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă